یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
سیدحسین مومنی

حوزه/ یکی از کارشناسان مذهبی حرم مطهر بانوی کرامت گفت: انسان باید نسبت به معاصی محاسبه داشته باشد چرا که چشم و گوش انسانی که به دنبال حرام باشد ظرفیت پذیرش سخنان امام زمان(عج) را ندارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مومنی شب گذشته طی سخنانی در حرم بانوی کرامت که صوت آن از صحن های حرم و بستر فضای مجازی پخش شد، اظهار کرد: عده ای ساعت های طولانی  در فضای مجازی به دنبال همه چیز می گردند اما وقت مناجات و قرائت قرآن را ندارند در حالیکه قرائت قرآن روح انسان را جلا می دهد.

وی افزود: انسان باید نسبت به معاصی محاسبه داشته باشد چرا که چشم و گوش انسانی که به دنبال حرام باشد ظرفیت پذیرش سخنان امام زمان(عج) را ندارد.

استاد حوزه علمیه خاطر نشان کرد: برائت و دوری انسان از گناه  و لقمه حرام باید به حدی باشد که ظرفیت باطنی انسان را برای پذیرش معنویت فراهم سازد.

وی تاکید کرد: امام حسین علیه السلام در عاشورا خطاب به لشکریان دشمن می فرماید لقمه حرام باعث شده است که صدای امام را نشنوید.

حجت الاسلام و المسلمین مومنی یادآور شد: محاسبات در امر واجبات، مستحبات، محرمات و اخلاص بسیار راه گشا است چرا که انسان باید تمام اعمال و رفتارش برای رضایت خداوند باشد.

وی در ادامه گفت: محاسبه در امر ولی خدا بسیار مهم است و باید محاسبه کنیم چه اندازه دغدغه حجت خدا را داریم و لازم است در ماه مبارک رمضان قبل از افطار دعای عهد قرائت شود.

مومنی خاطر نشان کرد: برای ریشه کن شدن این ویروس منحوس باید دست به دامن خاندان عصمت و طهارت شویم چرا که در حقیقت، اهل بیت(ع) معدن رحمت الهی هستند.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: فرازهای مناجات شعبانیه قلب انسان را نورانی می کند چرا که غفلت ها و هدر دادن عمر و فرصت ها را در مقابل چشم انسان نمایان می کند.

حجت الاسلام و المسلمین مومنی تاکید کرد: حسابگر روز قیامت برای سنجش اعمال بسیار دقیق عمل می کند به همین خاطر باید اعمال خود را خالصانه انجام بدهیم.

وی خاطر نشان کرد: شهید محسن حججی جوانی خود را در راه خدا هزینه کرد و خداوند نیز عزت دنیا و آخرت را به این شهید بزرگوار عطا نمود.

استاد حوزه علمیه در پایان گفت: شهید صیاد شیرازی با اعمال خالصانه خود در تاریخ این مرز و بوم ماندگار شد و به معنای حقیقی کلمه صیاد دل ها شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha